Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Tràmits  > Per temes  > Llengua i comunicació  > Llengua catalana  > Subvencions per a residències ...
 

Subvencions per a residències de traductors de la literatura catalana

Són subvencions concedides per l’Institut Ramon Llull  a traductors/es que estiguin treballant en la traducció d’obres de la literatura catalana per a estades a Catalunya d’entre dues i sis setmanes, exceptuant les setmanes corresponents al mes d’agost. L’objectiu de l’estada és treballar en la traducció en curs
Els destinataris podran fer ús gratuïtament d’un apartament al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i tindran accés a les biblioteques de la UAB. A més, s’estipula una dotació econòmica per cobrir les despeses de manutenció de 250 € setmanals.

A qui va dirigit?

Als traductors/es que estiguin traduint una obra de la literatura catalana (poesia, narrativa i teatre), domiciliats a l’estranger, i que tinguin un contracte en vigor amb una editorial per traduir l’obra.
S’exclouran els traductors/es que hagin rebut aquest mateix ajut els 2 anys anteriors a l’any de la convocatòria de manera consecutiva.

El termini de presentació de sol·licituds va des de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya fins al 30 d'abril de 2014.

 
 

Passos a seguir per...

  • En termini En termini  
  • Fora de termini Fora de termini  
 
 

Formularis i documentació relacionada

  • En línia En línia  
  • PDF PDF
 
 
 
Data actualització 25.03.2014