Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Tràmits  > Per temes  > Salut  > Foment de la salut  > Subvencions per al finançament a ...
 

Subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l’àmbit de la salut per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies

Són subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l'àmbit de la salut coincidents amb les àrees d’intervenció establertes en el Pla de salut 2011-2015 i que en cap cas siguin substitutives de prestacions assistencials.

Les àrees d’actuació en l'àmbit de la salut que es consideren subvencionables d’acord amb el Pla esmentat són:

  • Àrea d’actuacions de suport a entitats representatives dels interessos dels pacients o de les seves famílies.
  • Àrea d’actuacions en el camp de la promoció i protecció de la salut i prevenció de la malaltia a nivell de la comunitat.

A qui va dirigit?

A entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions en l’àmbit de la salut incloses en una de les àrees esmentades o en totes dues àrees. 

Ja podeu consultar la Resolució SLT/2845/2014, de 17 de desembre, per la qual es resol el concurs públic per a la concessió de subvencions d'enguany.

El termini per a l'acceptació de l'atorgament és d'un mes des de la data de publicació al DOGC de la resolució per la qual es resol el concurs públic per a la concessió de subvencions d'enguany.

IMPORTANT: Quan la quantitat de la subvenció concedida sigui inferior a la sol·licitada, disposeu d'un mes per comunicar expressament per escrit l'acceptació de la quantia atorgada. La presentació es pot fer tant per la via presencial com per la via telemàtica (vegeu l'apartat PAS 3: Acceptar l'atorgament de la subvenció).

El termini per presentar la documentació justificativa de la subvenció finalitza el 3 de febrer de 2015. La presentació es pot fer tant per la via presencial com per la via telemàtica (vegeu l'apartat PAS 5: Justificar la subvenció).

Podeu sol·licitar un servei assistit per ajudar-vos a emplenar i tramitar les sol·licituds telemàticament posant-vos en contacte amb la unitat de tramitació mitjançant l'adreça de correu electrònic subvencions@gencat.cat o telefonant al 93 551 34 83, 93 551 37 06 o 93 551 37 00, de 9 a 14 h.

 
Data actualització 04.07.2014