Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Tràmits  > Per temes  > Salut  > Foment de la salut  > Subvencions per al finançament ...
 

Subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l’àmbit de la salut per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies

Són subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l'àmbit de la salut coincidents amb les àrees d’intervenció establertes en el Pla de salut 2011-2015 i que en cap cas siguin substitutives de prestacions assistencials.

Les àrees d’actuació en l'àmbit de la salut que es consideren subvencionables d’acord amb el Pla esmentat són:

  • Àrea d’actuacions de suport a entitats representatives dels interessos dels pacients o de les seves famílies.
  • Àrea d’actuacions en el camp de la promoció i protecció de la salut i prevenció de la malaltia a nivell de la comunitat.

A qui va dirigit?

A entitats privades sense afany de lucre que desenvolupin actuacions en l’àmbit de la salut incloses en una de les àrees esmentades o en totes dues àrees. 

Podeu consultar la Resolució SLT/2845/2014, de 17 de desembre, per la qual es resol el concurs públic per a la concessió de subvencions d'enguany.

 

El termini per presentar la documentació justificativa de la subvenció finalitza el 3 de febrer de 2015. La presentació es pot fer tant per la via presencial com per la via telemàtica (vegeu l'apartat PAS 5: Justificar la subvenció).

 

Per emplenar correctament els formularis cal que els deseu, en format PDF, dins el vostre ordinador amb el nom que vulgueu i els obriu amb una versió actualitzada del programari Adobe Reader (versió 9.1 o superior). Recordeu la carpeta on heu desat els fitxers. En cas de dubte sobre la tramitació en línia, consulteu les condicions tècnicques necessàries i les recomanacions de seguretat disponible a l'Oficina Virtual de Tràmits o truqueu al 012.

 

Per últim, Podeu sol·licitar un servei assistit per ajudar-vos a emplenar i tramitar les sol·licituds telemàticament posant-vos en contacte amb la unitat de tramitació mitjançant l'adreça de correu electrònic subvencions@gencat.cat o telefonant al 93 551 34 83, 93 551 37 06 o 93 551 39 30, de 9 a 14 h.

 
Data actualització 21.01.2015