Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Tràmits  > Per temes  > Comerç i consum  > Moda  > Participació en les desfilades ...
 

Participació en les desfilades del "080 Barcelona Fashion" del mes de juny-juliol de 2015

L'objectiu de la convocatòria és seleccionar els dissenyadors/es i marques que mostraran les seves col·leccions en l’esdeveniment 080 Barcelona Fashion que se celebrarà a Barcelona el juny - juliol de 2015.
L’esdeveniment té com objectius convertir Catalunya en un referent de la generació i la projecció del disseny en el sector de la moda, consolidar un projecte a llarg termini que ofereixi credibilitat i un segell diferenciador en els àmbits del disseny, la producció, la distribució i la promoció de la moda, potenciar la cultura de la moda i la vinculació d’aquesta al camp de les indústries culturals i creatives així com acostar la moda al públic del carrer.

A qui va dirigit?

  • Dissenyadors/es de moda emergents amb establiment operatiu a Catalunya o bé d’àmbit estatal.
  • Dissenyadors/es de moda amb establiment operatiu a Catalunya o bé d’àmbit estatal.
  • Marques de moda amb establiment operatiu a Catalunya amb presència en el mercat nacional i internacional.
  • Dissenyadors/es i marques de moda internacionals.
  • Marques de moda consolidades, amb establiment operatiu a Catalunya, amb reconegut prestigi i presència internacional i que durant els darrers tres anys hagin participat en passarel·les de referència nacional o internacional. En aquest cas podran ser convidades pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i no és necessari que formalitzin la corresponent sol·licitud.

El Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya es reserva el dret de convidar a dissenyadors/es i marques de moda que per especials mèrits, trajectòria o reconeixement es consideri adient a la filosofia del 080 Barcelona Fashion.

El termini per presentar les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria finalitzarà el día 7 d'abril de 2015

 
Data actualització 23.03.2015